Borduurinfo - Info Naam, Text en Logo Borduren op Textiel en Kleding

Hieronder vindt u informatie over afmetingen van uw logo of tekst, aanleverspecificaties en eenmalige kosten. Bij Blok Borduren kunt u onder andere uw logo op kleding borduren en logo op badtextiel borduren

Afmetingen Logo of Tekst

De afmeting van het logo of de tekst is in vierkante centimeters:

- 20 cm² (bijvoorbeeld 10 bij 2 cm)
- 40 cm² (bijvoorbeeld 10 bij 4 cm)
- 60 cm² (bijvoorbeeld 10 bij 6 cm)

Aanleverspecificaties Logo

Het logo aanleveren als jpg-, pdf-, eps-, png- of bmp-bestand.

Tekst of Naam borduren

Voor het borduren van Tekst of Naam, in het door ons aangeboden lettertype, worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Éénmalig extra kosten aanmaken borduurkaart

Indien uw Logo nog niet eerder door ons is geborduurd, dan brengen wij éénmalig € 45,00 (excl. BTW) in rekening. Wij maken dan softwarematig een borduurkaart aan waarmee onze borduurmachines worden aangestuurd. Bij een volgende bestelling kunt u verwijzen naar deze borduurkaart.

Vragen over Tekst en Logo Borduren

Heeft u nog vragen over het borduren uw logo of tekst / naam op kleding en textiel? Bekijk hier alle contactgegevens van Blok Borduren. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Tip! U kunt altijd een offerte aanvragen bij Blok Borduren

Bent u er nog niet helemaal zeker van of alles klopt? U kunt gerust uw offerte aanvragen. Wij nemen na het aanvragen van de offerte contact met u op om deze met u door te spreken. De offerte wordt pas omgezet in een bestelling na uw accoord.