Wat wij doen

Blok Borduren is gespecialiseerd in het computergestuurd borduren van uw reclameteksten of logo op kleding, zoals bedrijfskleding & promotiekleding. Te denken valt hierbij aan horecakleding, sportkleding, promotiekleding en representatieve werkkleding geborduurd of bedrukt met uw logo. Blok Borduren heeft een eigen borduuratelier en kan daarom snel leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Bij grotere aantallen kunnen wij goedkoper leveren. Bekijk hiervoor onze speciale prijsstaffels voor extra korting op uw kleding en borduringen.

Bedrijfskleding en Textiel Borduren

U kunt bij onze groothandel terecht voor het borduren en bedrukken van bedrijfskleding zoals T-shirts, bedrijfspolo's & poloshirts, (fleece)jassen, dames werkkleding en heren werkkleding, reclame caps en representatieve overhemden met logo en blouses met logo bedrukking of borduring. Ook kunnen wij textiel borduren zoals caps, tassen en badtextiel zoals handdoeken. Wij voorzien kleding en textiel van uw bedrijfsnaam of het logo van uw bedrijf. Populair in het voorjaar en zomer zijn de snapback caps. In de winter kunnen wij mutsen borduren met uw reclame.

Logo Borduren en Bedrukken

Wilt u uw bedrijfslogo laten borduren of bedrukken door Blok Borduren? Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld uw logo op bedrijfskleding of uw logo op textiel. Tevens kunnen wij voor u badges / emblemen borduren.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten, het laten borduren van uw logo of tekst, de prijs van een artikel, de mogelijkheden, speciale wensen of wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Wij staan u graag te woord via 038-3758320 of neem vrijblijvend contact met ons op via info@blokborduren.nl. Ook bent u van harte welkom in de showroom van onze groothandel en borduurstudio aan de Rondweg 60 in Wezep (bij Zwolle).