Wie zijn wij?

Wilt u kleding of textiel laten borduren of bedrukken? Zoek niet verder, bij Blok Borduren bent u aan het juiste adres! Wij leveren snel en voordelig, met borduringen en bedrukkingen van uitstekende kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons kleding en textiel laten borduren of bedrukken.

"Bij ons bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, goede service, professioneel maatwerk, snelle levertijden en scherpe prijzen!"

Blok Borduren

Onze showroom en borduurstudio in Wezep, net onder Zwolle.

Specialist in Computergestuurd Borduren

Blok Borduren is gespecialiseerd in het computergestuurd borduren van uw reclameteksten of logo op kleding, zoals bedrijfskleding & promotiekleding. Te denken valt hierbij aan horecakleding, sportkleding, promotiekleding en representatieve werkkleding geborduurd of bedrukt met uw logo. Wij zijn al sinds 1981 uw partner in kleding borduren en goedkoop textiel borduren. Sinds 2009 zijn wij gevestigd met een grote showroom aan de Rondweg 60 in Wezep.

Eigen Borduuratelier: Snelle Levering, Scherpe Prijs en Kwaliteit

Blok Borduren heeft een eigen borduuratelier en kan daarom snel leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Bij grotere aantallen kunnen wij goedkoper leveren. Bekijk hiervoor onze speciale prijsstaffels voor extra korting op uw kleding en borduringen.

Openingstijden Blok Borduren Wezep

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. 

Vragen of Contact Opnemen?

Heeft u vragen over onze producten, het laten borduren van uw logo of tekst, de prijs van een artikel, de mogelijkheden, speciale wensen of wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Wij staan u graag te woord via 038-3758320 of neem vrijblijvend contact met ons op via info@blokborduren.nl. Ook bent u van harte welkom in de showroom van onze groothandel en borduurstudio aan de Rondweg 60 in Wezep (bij Zwolle).