29307 Clique Carolina dames tanktop

Moderne single jersey dames tanktop met langere pasvorm voor een optimaal draagcomfort. De tanktop is netjes afgewerkt bij de hals en zijnaden voor een verzorgde uitstraling. Ook als herenmodel leverbaar.

Lees meer

vanaf € 8,60
Excl. BTW
Beschikbare kleuren:
Bestel en ontwerp product

Klantenservice

Onze experts staan klaar voor al je vragen

Product beschrijving
Moderne single jersey dames tanktop met langere pasvorm voor een optimaal draagcomfort. De tanktop is netjes afgewerkt bij de hals en zijnaden voor een verzorgde uitstraling. Ook als herenmodel leverbaar. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat de tanktop zacht en glad aanvoelt. Kortom, een tanktop die niet alleen goed te dragen is onder kleding, maar ook als toplaag. Materiaal: 95% katoen/5% elastaan, 170 g/m². Klik hier om de maattabel van dit product te bekijken.

*De prijs van dit artikel inclusief bedrukking is op aanvraag en is niet zichtbaar in onze webshop. Informeer naar de mogelijkheden door een offerte aan te vragen. En stuur ons een e-mail (web@blokborduren.nl) met hetgeen dat u erop bedrukt wenst te hebben en de positie van de bedrukking. Een bestelling inclusief borduring kunt u wel eenvoudig plaatsen via onze webshop.

Veelgestelde vragen

Kunnen wij ook een borduurproef aanvragen? Indien u tekst wilt laten borduren op kleding e.d., dan kunt u het voorbeeld zelf maken bij het online bestellen van uw kleding. Als u aangeeft dat u de kleding wilt laten borduren, dan kunt u de tekst invullen en een borduurkleur en lettertype kiezen. U ziet vervolgens de tekst op de door u gekozen positie. Vervolgens kunt u uiteraard nog aanpassingen in lettertype, borduurkleur, etc. maken.
Wanneer u een logo wilt laten borduren, kunt u ook de afbeelding uploaden en online bekijken op de door u gekozen positie. Bij het kiezen van een nog niet eerder door ons geborduurd logo, ontvangt u altijd een aantal dagen voor de daadwerkelijke borduring een digitale proefborduring per e-mail. Pas na uw akkoord hierop, starten wij met de daadwerkelijke borduring.
Wat zijn de stappen die volgen als ik een bestelling heb geplaatst? U ontvangt na uw online bestelling eerst een bevestiging en uw factuur. Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in uw spam of de bevestiging en de factuur daar terecht zijn gekomen. Vervolgens gaan wij uw order in gang zetten. Mocht u ongeborduurde kleding hebben besteld, dan sturen wij de kleding naar u op, meestal is dit tussen 3 – 5 werkdagen. Op de dag van verzending ontvangt u per e-mail de track-en-trace zodat u uw order kunt volgen. Mocht u ervoor gekozen hebben om de kleding op te halen bij ons in de showroom in Wezep, dan bellen we u als de order klaar ligt en opgehaald kan worden.
Wanneer u geborduurde kleding heeft besteld, ontvangt u een aantal dagen voor de daadwerkelijke borduring een digitale proefborduring per e-mail. Pas na uw akkoord hierop, starten wij met de daadwerkelijke borduring. Zodra de kleding is geborduurd, kunt u uw order ophalen zodra deze voor u klaarligt of sturen we deze naar u op en ontvangt u per e-mail de track-en-trace. Het proces van begin tot eind duurt circa 10 werkdagen.
Wat is de levertijd? Na betaling van de factuur dient u nog rekening te houden met ca. 10 werkdagen levertijd voor geborduurde artikelen. Kleine bestellingen en spoedorders kunnen wij in overleg eerder aan u leveren. Ongeborduurde artikelen kunnen wij meestal ca. 3-5 werkdagen na betaling leveren.
Hoe hoog zijn de verzendkosten? Bijnding zijn de verzendkosten gratis bij orders in Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW. Voor orders minder dan € 250,00 excl. BTW betaalt u € 7,95 excl. BTW aan verzendkosten. Voor België en Duitsland gelden aangepaste verzendtarieven, hier betaalt u altijd € 12,95 excl. BTW aan verzendkosten. Levert u zelf de kleding aan en wij versturen het naar u terug dan zijn de verzendkosten 7,95 per doos naar een adres in Nederland.
Zijn er extra kosten verbonden aan het borduren van een logo? Voor het borduren van een logo worden kosten in rekening gebracht. Wij rekenen hiervoor verschillende staffelprijzen. Zodra u de borduurdetails gaat invullen en het logo uploadt bij de door u gekozen kleding, vindt u de borduurprijzen en staffelkorting die wij hierop hanteren.  Daarnaast worden eenmalige kosten berekend voor het ontwerpen van een borduurkaart van uw logo. Dit zijn eenmalige kosten (€ 45,00 excl. BTW), wij bewaren uw logo voor toekomstige orders met hetzelfde logo.

Bij Blokborduren vraagt u makkelijk en snel een offerte aan. Vul dit formulier in en ontvang van ons een passende aanbieding!

Alles over borduren

  • Vanaf 1 - 1000 stuks en meer
  • Borduren voor een voordelige prijs
  • Snel persoonlijk contact
  • Deskundig advies
  • eigen professionele borduurstudio
  • Kies uit onze ruime aanbod bedrijfskleding
  • Al kleding? Laat het bij ons borduren

Alles over bedrukken

  • Vanaf 25 stuks
  • Mail een eps bestand van de tekst/logo
Vraag offerte aan voor dit product
Bijvoorbeeld: rug, borst, mouw
Uw gegevens