Informatie over bedrukken

De minimale afname bij bedrukken is 25 stuks. Dit geldt voor alle artikelen bij elkaar opgeteld, m.u.v. softshelljassen en kleding gemaakt van 100% polyester. Softshelljassen en kleding gemaakt van 100% polyester mogen niet meegeteld worden bij andere kleding als poloshirts, T-shirts, etc. Mocht u maar enkele kledingstukken willen laten voorzien van uw logo of tekst, dan is borduren een goed alternatief. Wij kunnen al borduren vanaf 1 stuk.


De bedrukking is middels transfers, een kwalitatief goede bedrukking die ca. 70 wasbeurten meegaat. Wel is ons advies om bedrukte kleding binnenstebuiten te wassen en niet in de droger te drogen.


Bij bedrukken is de levertijd ca. 14 werkdagen


Wanneer u kiest voor bedrukken, hebben we altijd een gevectoriseerd eps-bestand van het logo nodig om de bedrukkingen te kunnen verzorgen.


De prijs voor bedrukken is altijd op aanvraag, dit is afhankelijk van het aantal, de grootte van de bedrukking, het aantal kleuren van het logo en de stofsamenstelling.


Voor softshell kleding geldt een hogere prijs voor de bedrukking, omdat dit moet worden bedrukt middels antibleed transfers.


Heeft u minimaal 25 kledingstukken die u toch graag bedrukt wilt hebben? Dan maken we graag eerst een offerte voor u. Om een passende offerte voor u te kunnen maken, ontvangen we graag de volgende details per e-mail (web@blokborduren.nl): Wat u wilt laten bedrukken, om welke aantallen het gaat, de tekst of het logo dat u bedrukt wilt hebben, de posities van de bedrukkingen en de grootte van de bedrukkingen. Ook is het altijd goed om bij de offerteaanvraag aan te geven wat de kleur van de kleding en wat de materiaalsamenstelling is. U ontvangt vervolgens van ons vrijblijvend een offerte.