Informatie over borduren

Werkkleding met logo borduren al vanaf 1 stuks!

Lees hier alles wat u wilt weten over het broduren. Een borduurkaart, aanleverspecificaties en een digitale proefborduring. Hoe gaat het bestel proces? Waar vraag ik eerst een offerte aan?

In welk bestand hebben jullie het logo nodig?
Het logo ontvangen we graag als jpg-, pdf-, eps-, png- of bmp-bestand. U kunt het logo toevoegen bij het bestellen en ontwerpen in onze webshop. Eerst graag een offerte ontvangen? Download uw logo in het offerte formulier en vraag in 1 stap uw offerte aan!

U betaald de borduurkaart slechts één keer
Wij zetten het logo om in borduursteken met onze expertise en vakkennis. Dit is de borduurkaart. Indien uw logo nog niet eerder door ons is geborduurd, dan brengen wij éénmalig een borduurkaart van € 45,00 (excl. BTW) in rekening. Deze kosten betaald u niet weer bij de volgende bestelling, een herhaal bestelling is dan zo gemaakt!

Handig: Kleuren van het logo kunnen ten aller veranderd worden. Hiervoor hoeft geen nieuwe borduurkaart gemaakt te worden. Denkt u bijvoorbeeld aan zwarte en witte kleding met het logo omgewisseld in borduurkleur? Wij passen het voor u aan!

Zekerheid met een gratis digitale proefborduring
U bent altijd zeker dat de juiste opdruk op uw kleding komt. Voordat we uw kleding borduren ontvangt u van ons een digitale proefborduring. Pas na uw akkoord hierop gaan we borduren! We sturen de digitale proef een week na uw bestelling en betaling.

Ik wil alleen tekst borduren en geen logo
Alleen een naam in standaard lettertype nodig? Dan betaald u geen borduurkaart. De mogelijke borduurlettertypes vindt u op onze website bij het ontwerpen van uw product.

Wat kost het borduren van bedrijfskleding?
Naast de borduurkaart en de kleding uit onze webshop betaalt u slechts €4,95 voor een borst borduring en €9,95 voor een rug borduring. (excl. BTW) Deze prijzen worden weergegeven bij uw online bestelling.

Tip: profiteer van de staffelkorting vanaf 13 stuks.

Kan ik mijn eigen kleding bij Blok Borduren laten borduren? Heeft u eigen kleding dat wij mogen borduren? Dat kan! Vul het offerte formulier in en ontvang van ons een passend aanbod.

Levertijd van gepersonaliseerde kleding
Na bestelling en betaling gaan wij meteen aan de slag. Uw bestelling zal in ca 10 werkdagen geleverd worden. Heeft u het eerder nodig? Lees hier alles over spoedleveringen.

Offerte aanvragen bij Blok Borduren
Het borduren van bedrijfskleding is maatwerk. Geef uw wensen eenvoudig door in het offerte formulier en u ontvangt vrijblijvend een passend aanbod!

Bekijk voorbeelden van werkkleding met logo
Wilt u zien wat wij zoal gemaakt hebben? Bekijk dan de voorbeelden van klanten die u voor gingen.

Hoe groot wordt mijn logo geborduurd?
Kleine borduring: Dit is bij ons maximaal 60 cm² (alles wat valt binnen deze afmeting, dus van bijvoorbeeld ca. 5 x 2 cm tot maximaal ca. 10 bij 6 cm) Dit is het meest gebruikt voor een borst- en mouw borduring.

Grote borduring: Dit is bij ons maximaal 400 cm² (alles wat valt binnen de 60 cm² tot 400 cm², dus bijvoorbeeld ca. 20 x 20 cm of ca. 27 x 10 cm groot) Dit is het meest gebruikt voor een rug borduring.

De gewenste afmeting van uw logo kunt u aangeven bij de bestelling of wij maken een voorstel. De afmetingen staan altijd bij de digitale proefborduring.

Onze service

Eigen borduurstudio

Snelle levering (ook spoed)

Al vanaf 1 stuks

Offerte aanvragen in 1 stap

Gratis digitale proef

Neem contact op via 038-3758320

Wat onze klanten zeggen

“Verrassend dat het zo snel geleverd werd. Een week na mijn bestelling kreeg ik een digitale proefborduring. Na mijn akkoord hierop had ik de bestelling 3 dagen later in huis! Perfecte service en duidelijk communicatie. We kunnen nu als startende organisatie gelijk professioneel aan de slag!”

Snel geleverd en top service.

Extra informatie

Advies op maat nodig?

Heeft u vooral behoeft aan hulp, bijvoorbeeld voor het kiezen van het juiste producttype, branding, borduurtype, etc.? Neemt u dan vooral telefonisch contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wij zijn te bereiken via 038 3758320,  Whatsapp