In 1 stap uw offerte aanvraag op maat

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Gewenste borduuropties
Neemt u contact op via 038 3758320 of web@blokborduren.nl wanneer u uw wensen niet kwijt kunt in dit formulier.
Maximum upload size: 1.54MB
jpg, png of pdf bestand
Maximum upload size: 1.54MB
jpg, png of pdf bestand

Advies op maat nodig?

Heeft u vooral behoeft aan hulp, bijvoorbeeld voor het kiezen van het juiste producttype, branding, borduurtype, etc.? Neemt u dan vooral telefonisch contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wij zijn te bereiken via 038 3758320 of via Whatsapp.

Vragen over onze levering of mogelijkheden

Het borduren van kleding is maatwerk en vraagt nauwkeurigheid in de verwerking van de wensen. Heeft u vragen over onze proces of onze levering, bekijk dan de veelgestelde vragen en onze antwoorden daarop of neem contact op. Lees hier alles over de spoedleveringen die we aanbieden.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Na betaling van de factuur dient u nog rekening te houden met ca. 10 werkdagen levertijd voor geborduurde artikelen. Spoedorders kunnen wij in overleg eerder aan u leveren. ( Lees hier alles over spoedleveringen) Ongeborduurde artikelen kunnen wij in ca. 3-5 werkdagen na betaling leveren.

Ik heb de geborduurde kleding eerder nodig dan jullie levertijd, kan dit?

De levertijd is circa 10 werkdagen na betaling, voor spoedbestellingen adviseren wij om hier alles te contact met ons op te nemen op web@blokborduren.nl. Lees hier alles over spoedleveringen.

Kan ik ook eigen kleding of textiel aanleveren om te laten borduren?

Dit is zeker mogelijk. Graag ontvangen wij dan uw aanvraag per e-mail (web@blokborduren.nl). Wat u wilt laten borduren, om welke aantallen het gaat, de tekst of het logo (het logo graag als jpg- of pdf-bestand) dat u geborduurd wilt hebben en de posities van de borduringen. U ontvangt vervolgens van ons vrijblijvend een offerte.

Wat is het verschil tussen borduren en bedrukken?

Borduren is slijtvast en goed wasbaar doordat de naam of het logo door de stof heen wordt geborduurd. We borduren vanaf 1 stuks! Met bedrukken worden er letters of logo’s uitgesneden en op je artikel geperst. Er liggen plakletters op je gekozen artikel waardoor het niet door de stof heen gaat. Dit blijft in de was zitten, na veel gebruik is er kans  dat het los gaat laten of dat de kleur gaat vervagen. Bedrukken doen wij vanaf 25 stuks. Je kunt hierover contact met ons opnemen web@blokborduren.nl.

Kan een tekst of logo in mijn huisstijlkleuren geborduurd worden?

Zeker! Als u PMS-nummers van de kleur(en) van uw logo/tekst heeft, kunnen wij hier passende borduurgaren bij zoeken. Mocht u deze PMS-nummers niet hebben, dan zullen wij u adviseren om de juiste kleuren te kiezen voor een mooi resultaat.

Wat is een borduurkaart?

Een borduurkaart is uw logo omgezet naar een borduurbestand dat kan worden ingelezen door onze borduurmachines. Deze kosten van € 45,00 excl. 21% BTW zijn eenmalig. De borduurkaart blijft altijd in ons bezit en kan bij de herhaal bestelling weer gebruikt worden.

Wat zijn de stappen die volgen als ik een bestelling heb geplaatst?
  • U ontvangt na uw online bestelling eerst een bevestiging en uw factuur. Vervolgens gaan wij uw order in gang zetten.
  • Wanneer u geborduurde kleding heeft besteld, ontvangt u een aantal dagen voor de daadwerkelijke borduring een digitale proefborduring per e-mail. Pas na uw akkoord hierop, starten wij met de daadwerkelijke borduring.
  • Zodra de kleding is geborduurd, kunt u uw order ophalen zodra deze voor u klaarligt of sturen we deze naar u op en ontvangt u per e-mail de track-en-trace.
  • Het proces van begin tot eind duurt circa 10 werkdagen.
  • Mocht u onbedrukte kleding hebben besteld, dan sturen wij de kleding naar u op, dit tussen 3 – 5 werkdagen.
  • Op de dag van verzending ontvangt u per e-mail de track-en-trace zodat u uw order kunt volgen.
  • Mocht u ervoor gekozen hebben om de kleding op te halen bij ons in de showroom in Wezep, dan bellen we u als de order klaar ligt en opgehaald kan worden.

Onze service

Eigen borduurstudio

Snelle levering (ook spoed)

Al vanaf 1 stuks

Snel en direct contact (offerte)

Populaire afnemers

Hoveniers en Schilders

Consultants en Verkoop buitendienst

Horeca- en Hospitality organisaties

Zorg- en scholen instellingen

Bouw en interieur bedrijven

Wat onze klanten zeggen

“Na mijn offerte aanvraag had ik binnen twee uur reactie. Een goed overzicht. Ik had nog een vraag over de levertijd. Hiervoor heb ik gebeld en werd heel vriendelijk geholpen door Esther. Alle reden om mijn producten te bestellen. Ik ben erg tevreden over het hele bestel proces ”

Snelle reactie! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Onze belofte, onze garantie

Niet goed, geld terug

Met onze eigen (computergestuurde) borduurstudio, specialisten met jarenlange ervaring en expertise in specifieke branches en oplossingen durven wij dit te beloven.

100% klanttevredenheid is onze belangrijkste missie.

Geborduurde softshells
Geborduurde mutsen
poloshirt
Geborduurde polo shirts