Over ons

sinds 1980

Blok Borduren, een echt familie bedrijf!

Berend en Gerrie Blok zijn ruim 40 jaar geleden begonnen met Blok Borduren. Dit is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar samen met dochter Mirjam Tilley en hun enthousiaste personeel gepersonaliseerde bedrijfskleding en naamcadeautjes worden voorzien van naam en/of logo.

Al ruim 40 jaar is Blok Borduren een begrip in de regio Zwolle

Het begon met een stomerij en kledingreparatie in de winkel in Hattem. Berend besloot om zich te bekwamen en te specialiseren in computergestuurd borduren. Al gauw kwam er een borduurmachine in de winkel.

De ruimte werd al snel te klein en ook kwam dochter Mirjam Tilley met haar man bij de zaak in. Het borduren en ook het bedrukken nam een grote vlucht. Blok Borduren huurde een pand in Wezep en liet in 2009 het pand bouwen waar ze nu gevestigd zijn aan de Rondweg 60 in Wezep. Nu is het uitgegroeid tot een professionele borduurstudio waar de particuliere en zakelijke klant terecht kan voor geborduurde kleding, textiel en naamcadeautjes.

In januari 2021 is de winkel in Hattem gesloten en zijn Berend Blok en Mirjam Tilley verder gegaan met het bedrijf in Wezep. Naast de webshop www.blokborduren.nl voor (bedrijfs)kleding met tekst en/of logo, is er ook de webshop www.tilleys.nl voor alle naamcadeautjes.

Vragen over het borduren of bedrukken van uw bedrijfskleding?

Heeft u vragen over onze producten, het laten borduren van uw logo of tekst, de prijs van een artikel, de mogelijkheden, speciale wensen of wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst!