Spoed levering nodig?
Wij helpen graag.

Wij borduren en leveren standaard binnen 10 tot 14 werkdagen uw bestelling. Heeft u de kleding eerder nodig? Vraag uw spoedbestelling aan en dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw bestelling met spoed geleverd

Nog snel gepersonaliseerde bedrijfskleding nodig? Bij Blokborduren denken we graag met u mee om uw bestelling eerder te leveren. Klik hier en vraag gelijk een offerte op maat aan met de gewenste levertijd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Offerte op maat aanvragen.

Omdat Blokborduren alles in eigen huis borduurt zijn er mogelijkheden om uw geborduurde werkkleding snel in huis te hebben. Als het nou om 1 stuks gaat of een groot aantal. Het is ook mogelijk om zelf kleding aan televeren en deze bij ons te laten borduren. Kom gerust langs in onze showroom of neem contact op via 038-3758320 om de mogelijkheden te bespreken.

Afhalen/verzenden
Voor nog meer snelheid kunt u bij uw bestelling kiezen voor gratis afhalen in Wezep. U betaalt dan geen verzendkosten. De verzendkosten zijn €7,95 excl. 21% BTW in NL en gratis bij een bestelling boven de € 250,00.

Geen behoefte aan spoed? Lees hier meer over onze verzendopties.

Reguliere levertijd
Na betaling van de factuur dient u nog rekening te houden met ca. 10 werkdagen levertijd voor de geborduurde artikelen. U ontvangt eerst een digitale proef voordat wij uw logo borduren. Hiermee weet u zeker dat de opdruk naar wens is. Artikelen zonder opdruk leveren wij in ca. 3-5 werkdagen.

Levering buitenland
Voor België en Duitsland gelden aangepaste verzendtarieven, hier betaalt u altijd € 12,95 excl. BTW aan verzendkosten.

Extra service

  • Direct persoonlijk contact
  • Levering op maat
  • Eigen borduurstudio
  • Al vanaf 1 stuks
  • Borduring op maat

Neem contact op via 038-3758320

Wat onze klanten zeggen

“Voor een evenement van ons bedrijf had ik voor mijn werkgevers met spoed nog 15 overhemden met logo nodig. Ik heb Blok Borduren gebeld en gevraagd naar de mogelijkheden. Ik werd erg vriendelijk geholpen en nog fijner, ze konden de overhemden met spoed borduren! Binnen 6 dagen had ik mijn bestelling in huis! Tevreden met het resultaat en de snelle service. Echt super! ”

Tevreden met het resultaat en de snelle levering. Echt super!
Afhalen en brengen
Vakkennis sinds 1981
Showroom 250 m2