302002 Tricorp Polosweater bicolor dames

De polosweater Bicolor voor dames uit het Tricorp Workwear-label is een ware favoriet. Dit duurzame tweekleurige kledingstuk combineert stijl met functionaliteit en behoudt zijn vorm en kleur dankzij de perfecte mix van katoen en polyester. Ook leverbaar als herenmodel met borstzak en herenmodel zonder borstzak. Met een elastische boord aan de onderkant biedt deze polosweater uitstekende bescherming tegen de wind. Bovendien is de binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort. Onze Bicolor lijn van Tricorp biedt een volledige kledingset, inclusief bijpassende poloshirtsT-shirts en softshelljas, zodat u er altijd professioneel uitziet.
U kunt deze polosweater ook zonder opdruk bestellen in de volgende stap. Binnen 10 werkdagen na bestelling ontvangt u van ons eerst een digitale proefborduring voordat we gaan borduren!

Klik hier om de maattabel van dit product te bekijken.

Lees meer

vanaf € 29,50
Excl. BTW
Beschikbare kleuren:
Bestel en ontwerp product

Klantenservice

Onze experts staan klaar voor al je vragen

Product beschrijving
De polosweater Bicolor voor dames uit het Tricorp Workwear-label is een ware favoriet. Dit duurzame tweekleurige kledingstuk combineert stijl met functionaliteit en behoudt zijn vorm en kleur dankzij de perfecte mix van katoen en polyester.

Ook leverbaar als herenmodel met borstzak en herenmodel zonder borstzak. Met een elastische boord aan de onderkant biedt deze polosweater uitstekende bescherming tegen de wind. Bovendien is de binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort.

Complete kledinglijn in bicolor!

Onze Bicolor lijn van Tricorp biedt een volledige kledingset, inclusief bijpassende poloshirtsT-shirts en softshelljas, zodat u er altijd professioneel uitziet.

Tricorp dames polosweater met logo | Borduren
Deze polosweater kan worden geborduurd op de volgende posities:
linkerborst / rechterborst/ linkermouw / rechtermouw / jukstuk / rug

Heren Tricorp Polosweater Bicolor | Borduren

Binnen 10 werkdagen na bestelling ontvangt u van ons eerst een digitale proefborduring voordat we gaan borduren!

Specificaties
Materiaal: 60% gekamd katoen / 40% polyester
Gewicht: 280 g/m².

Maattabel
Klik hier om de maattabel van dit product te bekijken.

Product specificaties
Product specificaties
Materiaal Mix polyester/katoen

Veelgestelde vragen

Kunnen wij ook een borduurproef aanvragen? Indien u tekst wilt laten borduren op kleding e.d., dan kunt u het voorbeeld zelf maken bij het online bestellen van uw kleding. Als u aangeeft dat u de kleding wilt laten borduren, dan kunt u de tekst invullen en een borduurkleur en lettertype kiezen. U ziet vervolgens de tekst op de door u gekozen positie. Vervolgens kunt u uiteraard nog aanpassingen in lettertype, borduurkleur, etc. maken.
Wanneer u een logo wilt laten borduren, kunt u ook de afbeelding uploaden en online bekijken op de door u gekozen positie. Bij het kiezen van een nog niet eerder door ons geborduurd logo, ontvangt u altijd een aantal dagen voor de daadwerkelijke borduring een digitale proefborduring per e-mail. Pas na uw akkoord hierop, starten wij met de daadwerkelijke borduring.
Wat zijn de stappen die volgen als ik een bestelling heb geplaatst? U ontvangt na uw online bestelling eerst een bevestiging en uw factuur. Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in uw spam of de bevestiging en de factuur daar terecht zijn gekomen. Vervolgens gaan wij uw order in gang zetten. Mocht u ongeborduurde kleding hebben besteld, dan sturen wij de kleding naar u op, meestal is dit tussen 3 – 5 werkdagen. Op de dag van verzending ontvangt u per e-mail de track-en-trace zodat u uw order kunt volgen. Mocht u ervoor gekozen hebben om de kleding op te halen bij ons in de showroom in Wezep, dan bellen we u als de order klaar ligt en opgehaald kan worden.
Wanneer u geborduurde kleding heeft besteld, ontvangt u een aantal dagen voor de daadwerkelijke borduring een digitale proefborduring per e-mail. Pas na uw akkoord hierop, starten wij met de daadwerkelijke borduring. Zodra de kleding is geborduurd, kunt u uw order ophalen zodra deze voor u klaarligt of sturen we deze naar u op en ontvangt u per e-mail de track-en-trace. Het proces van begin tot eind duurt circa 10 werkdagen.
Wat is de levertijd? Na betaling van de factuur dient u nog rekening te houden met ca. 10 werkdagen levertijd voor geborduurde artikelen. Kleine bestellingen en spoedorders kunnen wij in overleg eerder aan u leveren. Ongeborduurde artikelen kunnen wij meestal ca. 3-5 werkdagen na betaling leveren.
Hoe hoog zijn de verzendkosten? Bijnding zijn de verzendkosten gratis bij orders in Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW. Voor orders minder dan € 250,00 excl. BTW betaalt u € 7,95 excl. BTW aan verzendkosten. Voor België en Duitsland gelden aangepaste verzendtarieven, hier betaalt u altijd € 12,95 excl. BTW aan verzendkosten. Levert u zelf de kleding aan en wij versturen het naar u terug dan zijn de verzendkosten 7,95 per doos naar een adres in Nederland.
Zijn er extra kosten verbonden aan het borduren van een logo? Voor het borduren van een logo worden kosten in rekening gebracht. Wij rekenen hiervoor verschillende staffelprijzen. Zodra u de borduurdetails gaat invullen en het logo uploadt bij de door u gekozen kleding, vindt u de borduurprijzen en staffelkorting die wij hierop hanteren.  Daarnaast worden eenmalige kosten berekend voor het ontwerpen van een borduurkaart van uw logo. Dit zijn eenmalige kosten (€ 45,00 excl. BTW), wij bewaren uw logo voor toekomstige orders met hetzelfde logo.

Bij Blokborduren vraagt u makkelijk en snel een offerte aan. Vul dit formulier in en ontvang van ons een passende aanbieding!

Alles over borduren

  • Vanaf 1 - 1000 stuks en meer
  • Borduren voor een voordelige prijs
  • Snel persoonlijk contact
  • Deskundig advies
  • eigen professionele borduurstudio
  • Kies uit onze ruime aanbod bedrijfskleding
  • Al kleding? Laat het bij ons borduren

Alles over bedrukken

  • Vanaf 25 stuks
  • Mail een eps bestand van de tekst/logo
Vraag offerte aan voor dit product
Bijvoorbeeld: rug, borst, mouw
Uw gegevens