Bedrijfskleding zwolle

Bedrijfskleding Kopen Zwolle - Wij Borduren uw Werkkleding snel en Vakkundig

Blok Borduren is één van de grootse bedrijfskleding leveranciers in de regio Zwolle. Wij borduren uw logo op bedrijfskleding, promotiekleding en werkkleding.

Populair: Embleem Borduren | Tekst Borduren | Logo Borduren | Reclame Borduren | Kleding Bedrukken | Eigen Kleding Laten Borduren | Bedrijfskleding | Kleding Bedrukken

Selectie verfijnen
Categorie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedrijfskleding Zwolle - Bedrukken en Borduren Zwolle

Bent u in Zwolle op zoek naar representatieve bedrijfskleding? De borduurstudio Blok Borduren uit Wezep (bij Zwolle) verzorgt ook uw bedrijfskleding die wij desgewenst kunnen bedrukken of borduren met uw logo. Wij verzorgen diverse promotiekleding en bedrijfskleding zoals horecakleding, kleding voor tandarts praktijken, kleding voor dokters praktijken, kantoorkleding, vakkleding, schoolkleding en werkkleding voor productiebedrijven. Wij zijn specialist in bedrijfskleding poloshirts.

Wij hebben al vele borduur opdrachten van bedrijfskleding mogen uitvoeren voor verenigingen en bedrijven uit Zwolle. Ook Zwolse bedrijven kunnen bij Blok Borduren slagen voor bedrijfskleding, promotiekleding en reclame kleding met logo. Wij borduren machinaal uw logo op bedrijfskleding. Tevens kunnen wij bedrijfskleding bedrukken. Naast onze vestiging in wezep hebben wij in Hattem een winkel waar wij onder andere uw naamkado borduren.

Showroom en Borduurstudio Blok Borduren Bedrijfskleding in Wezep (onder Zwolle)

De showroom van Blok Borduren ligt aan de Rondweg 60 in Wezep, vrijwel direct aan de A28. Vanuit Zwolle is onze borduurstudio en showroom in ongeveer 15 minuten te bereiken. Wij zijn doordeweeks dagelijks geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Wilt u liever een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook: Bedrijfskleding Borduren Apeldoorn en onze pagina Bedrijfskleding Borduren Harderwijk.