Verzenden en retourneren


Verzenden

Bij toezending zijn de verzendkosten gratis bij orders in Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW. Voor orders minder dan € 250,00 excl. BTW betaalt u € 7,95 excl. BTW aan verzendkosten. Voor België en Duitsland gelden aangepaste verzendtarieven, hier betaalt u altijd € 12,95 excl. BTW aan verzendkosten.

Retourneren

Geborduurde artikelen kunnen nimmer retour genomen worden. Alleen ongeborduurde kleding kunt u retourneren. U dient de kleding binnen 14 dagen in de originele verpakking naar ons retour te sturen. We willen u verzoeken om een kopie van de factuur bij te sluiten, waarop u kunt aanstrepen welke artikelen u wilt retourneren. Zodra de order bij ons retour is, kunnen wij de terugbetaling in gang zetten. Het bedrag wordt binnen de wettelijke twee weken naar u overgemaakt. Het retour sturen dient te gebeuren op eigen kosten mits het om pasmodellen gaat en hier een borduurorder op volgt. Bij gebreken of beschadiging van uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice: web@blokborduren.nl.

Maatwerk en niet maatwerk producten

Voor wat betreft het retourneren onderscheiden wij 2 soorten producten, namelijk maatwerk producten en niet maatwerk producten:

Maatwerk producten:

Volgens de Wet Kopen op Afstand geldt het herroepingsrecht niet op goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd zoals maatwerk, of producten die een duidelijk persoonlijke karakter hebben. Wij staan wel in voor onze kwaliteit. Dus vanzelfsprekend geldt voor deze maatwerk producten wel de garantie dat deze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Onder maatwerk verstaan wij producten die geborduurd of op een andere manier gepersonaliseerd zijn.

Niet maatwerk producten:

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een periode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Blok Borduren te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten, dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

  • U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota terug te sturen.
  • U dient het product terug te sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
  • Op aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.
  • U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

Neemt u in geval van twijfel contact met ons op via web@blokborduren.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Let op: neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via web@blokborduren.nl. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling. Onder niet maatwerk producten verstaan wij producten die niet geborduurd of op een andere manier gepersonaliseerd zijn.

Klachten

Heeft u klachten of verbeterpunten? Neemt u dan contact met ons op via web@blokborduren.nl.